Kommentarer från några av våra kunder:

Kvinna, Sverige:
Som användare vill jag bara hälsa: Apponwall är en fantastisk produkt! Och så roligt att det finns kreativa svenska innovatörer som du.
Som småbarnsförälder är jag särskilt imponerad av att du började utvecklingen under småbarnstiden. Själv har jag gått över till kardborreknäppning på skorna, något annat klarar jag inte av :) Vi är väl inte alla menade att göra stordåd....Fortsätt klura på nya uppfinningar!
Glada hälsningar från en euforisk användare som just hängt upp tre tavlor utan svordomar eller blåa tummar.

Kvinna, Västerbotten:
"Måste bara säga att jäklar vilken bra produkt du tagit fram. Det gick ju jättesmidigt att sätta upp hållare för fönsterlampor".

Man, Skåne:
"Så vi är nöjda och hoppas få använda många av era krokar framöver."

Man, Bohuslän:
"Jag googlade "fästa krok i betongvägg" i går kväll för jag trodde att någon hade hittat en ny lösning. Och det har du ju gjort! Det ska bli kul att testa dina krokar i verkligheten. 
Alla har vi spikat oss i tummen på traditionella betongspikar. Alla svär vi när två av tre stift går av, eller när kroken river upp hål i väggen. Din krok lär ju dessutom fungera i stället för skruvar på lättare lampor. Fantastisk idé. Som sagt, jag ser fram emot att testa produkten!"

Kvinna, Skåne:
 "jag är verkligen helnöjd med tavlan, och apponwall som gjorde att jag slapp borra :) Tack !"

Kvinna, Östergötland:
"Jo jag har köpt en tavla jag suktat efter länge och tänkte att jag ville ha en rejäl krok som håller. Har nämligen en tavla sen innan där betongkroken gått sönder. Trodde jag skulle behöva borra men så googlade jag på betongkrok och hittade din fantastiska uppfinning :-) Tavlan sitter fint nu."

Kvinna, Södermanland:
"Jag som är lite till åren och inte särskilt snickarkunnig misslyckades totalt med den vanliga betongkroken. Vid första försöket slog jag bort ett av de tre stiften och vid andra slog jag av själva kroken! Men med Apponwall gick det bättre!"

Man, Västergötland:
"Mina väggar i betong är alltid jobbiga men med dessa nya apponwall är allting lättare.
Det gick riktigt bra och med nyckelhålsfästet är det mycket enklare att hänga upp än en krok. De är så mycket enklare att hålla i och kanon att man kan vrida dom för saker som har hålet högt upp. 
Grymt bra jobbat. Önskar dig all lycka till och jag kommer snart att köpa många fler då jag har plötsligt blivit sugen på att sätta upp en massa saker osv. =)"

Man, Södermanland:
"En mycket bra produkt. Precis vad vi behövt i flera år. Jag ska fråga efter den när jag besöker byggvaruhusen. Den behövs."

Kvinna, Södermanland:
"Jag beställer gärna en laddning till. Krokarna har fungerat jättebra hos mig med det jag satt upp, som en stor tavla och en tung spegel av gips. Har betongväggar som är "hopplösa" att borra i men nu har det fungerat mycket lättare. Blir inte ett jätteprojekt längre att få upp saker på väggarna."

Man, Närke:
"Jag har mottagit leveransen och krokarna fungerar perfekt! Tack för en strålande produkt!"

Kvinna, Södermanland:
"Jag är, liksom du, inte alls förtjust i att borra. Dessutom har min nya bostad betongväggar överallt som min borr inte rår på. Jag googlade på betongkrokar i söndags för att se vad jag har för alternativ till borr och plugg och hittade dig! Det ska bli riktigt spännande att testa din uppfinning!"

Kvinna, Småland:
"Jag tycker inte om att borra och det är inte alltid så lätt att få med min man på tavelhängarprojekt så jag hoppas mycket på din uppfinning!"

Man, Norge:
"Tenkte det er verdt å prøve før jeg borrer opp veggene :)"

Kvinna, Norrbotten:
"Ska definitivt dela med mig med mina vänner och kollegor om denna fina uppfinning"

Kvinna, Norge:
"Supert! - genial løsning for oss uten masse verktøy ;0)"

Kvinna, Södermanland:
 "Äntligen! Vilken fantastisk idé :)"

Kvinna, Hälsingland:
"Jag har gipsväggar i hela huset och drar mig verkligen för att sätta upp grejor på väggarna. Måste borra och det blir ju jätte hål i väggen! De andra gamla krokarna passar ju inte åt någonting tycker jag, man får göra nya upphängningar på tavlor bland annat, helt värdelösa. Men äntligen såg jag dessa i tidningen och blev överlycklig!"

Man, Skåne:
"Jag läste om apponwall. Det var precis vad jag sökte eftesom jag inte heller tycker om att använda borrmaskin."

Kvinna, Östergötland:
"Tack för ditt svar. Då kommer det nog att funka med det mesta som jag ska sätta upp. Jag kommer säkert att använda den flitigt:) Jag hoppas att det kommer att gå bra för dig och att många får vetskap om din produkt."

Man, Södermanland:
"Vilken grym innovation!"

Man, Skåne:
"Tack för din respons. Jag läste om apponwall. Det var precis vad jag sökte eftesom jag inte heller tycket om att använda borrmaskin."

Kvinna, Skåne:
"Det var snabbt expedierat. Bra pryl!"

Kvinna, Västergötland: 
"Tack för en snabb och bra leverans. Jag har sett ett reportage om er och eftersom min dotter nyligen flyttat till en betonghus och behövde installera massa med saker och upptäckten av er produkt kändes som julafton.Gratulera till en bra och användbar uppfinning."

Kvinna, Norrbotten:
"Måste prova denna fiffiga lösning hos min dotter, hon bor i ett hus med tjocka betongväggar."

Man, Skåne:
"Tack för svar, det var ett rakt besked som jag tackar för.Har varit inne på att skruva fast stålbandet i väggen, lite bökigt.Såg Apponwall och tryckte att det var ett bra men enklare alternativ än att borra m.m. i väggen."

Kvinna, Uppland:
"Gratulerar till en fiffig uppfinning!"

Man, Västergötland:
"Låter bra! Jag läste om produkten. Blev nyfiken och tänker att krokarna kan komma väl till pass i källaren där jag just snyggat till väggarna (spacklat och målat lite...). Tråkigt att behöva borra nya hål då man omsorgsfullt dolt de gamla hålen från förre ägaren... :)"

Kvinna, Skåne:
"Jag läste om din smarta lösning och bara måste prova. Priset var väldigt humant dessutom. Tycker också det är extra roligt att det är en kvinna som fått fram sin geniala idé." 

Kvinna, Skåne:
"Bra uppfinning!!Underlättar för oss kvinnor oxå..."

Kvinna, Skåne:
"Ska bli spännande att se om de är lika enkla att använda som det verkar!"