Tekniskt föreläggande från PRV.

By / on 18 april 2012

Hittar ett brev från PRV i brevlådan! Hoppas det säger att min krok är helt unik och att det inte finns något liknande patent i hela världen ;-) Tyvärr inte... Brevet innehåller ett tekniskt föreläggande. Granskaren har hittat sju befintliga patent som redan beskriver min nya krok. Grrr! Lugn, Anna sa ju att jag inte skulle bli rädd utan att vi kunde säkert hitta på något. Ringer henne. Hon är fortfarande mammaledig så vi ska höras per mail. Jag har fyra månader på mig att svara så det är ingen panik. Får hemläxan att läsa alla patent som granskaren åberopar och hitta nackdelar med de lösningar de patenten har och hur bättre min krok löser problemet. Vi ska också fundera på vilka krav som han INTE slagit ner på och som alltså kan vara en nyhet. Är något av dessa krav av intresse? Jag kämpar och hittar tre till nio nackdelar med varje patent.