IKEA:s ramar - vissa passar och vissa passar inte

By Paulina Kolm / on 5 januari 2020

Jag får alltid lätt ont i magen när jag tänker på att apponwalls tavelkrok inte passar till ALLA ramar. Det vore ju drömmen men tyvärr har alla tillverkare egna lösningar och mått... Tanken från början var att lösa problemet med att små hängare inte passade till den vanliga betongkroken och där har jag ju lyckats. Nu är det bara kvar inse vilka ramar som inte fungerar. Jag skulle vilja lösa det problemet också... Har en idé men vet inte om jag har pengarna...

Ramen på bilden fungerar i alla fall utmärkt till apponwalls tavelkrok. Jag har gjort en ny flik där jag har bilder på alla ramar som passar och som inte passar.

Jag märkte också till min glädje att IKEA:s canvasramar är som gjorda för apponwalls tavelkrok :-) Gjorde därför en ny film där jag sätter upp en tavla med ett mycket bra budskap! "Shoot for the moon"