Glömde loggan!

By / on 29 maj 2012

Kommer på att jag glömt att rita in loggan på B-delen! Kastar mig hem och ritar om 3D-filen och mailar B som konverterar min Alibre-fil till ett format som Kina-fabriken kan läsa. Får ok dagen efter. Puh!

Zappade till Animal planet på kvällen och såg Djurpolisen i Houston. Minns hur jag såg det varje kväll från sängen i mitt lilla rum på Idéums internat. Vi elever bodde där fyra kvällar i tre veckor och sen var vi hemma helt i tre veckor. Mycket lyxigt att lämna småbarn och hushåll åt maken. På internatet ingick alla måltider så vi behövde bara bry oss om själva. Många kvällar med idé-diskussioner med likasinnade kamrater. Lånade även en cykel och körde step up på Korpens gruppträning i gamla porslinsfabriken i Lidköping. Härligt att cykla längs ån ända ner till stan.