Framme i Borås!

By Paulina Kolm / on 21 november 2012

Allt har klaffat! Jag är väldigt bra på att tajma saker. Paketet kom vid halv två, jag hämtade bilen på verkstaden, åkte till vernissagen dit dottern åkt själv och morfar redan kommit, träffade maken och lämnade över ungar och bil innan jag åkte till centralen och tog tåget 19.10. Klev av i Alingsås och hittade bussen till Borås. Medan jag väntade på bussen monterade jag spikar i 10 krokar. Det var lite pinsamt att spika på en parkbänk precis utanför väntsalen men det var inte så många som kom förbi vid 22.15. Bussen kom fram till Borås 23.20 och sen lyckades jag orientera mig och hitta vandrarhemmet och kom i säng 00.10. Det var på gränsen till för spännande att komma till en ny stad mitt i natten och inte vilja fråga dem man mötte om vägen... Men som tur är gick det bra. God natt!