Det blev snug-fit!

By / on 1 oktober 2012

Plötsligt ringer porttelefonen på jobbet. Budet kommer med de nya skotten och jag klipper med darrande hand upp påsen. Om de funkar är vi framme och vi kan ta hem verktyget. Om de inte funkar så vet jag inte vad vi gör. Vill inte tänka på det. Tar mod till mig och klipper och testar… De funkar!!! Nu är det snugfit och vridningen fungerar fortfarande. Skönt!!! Visar min stöttande arbetskamrat J som är så positiv och har hängt med i alla toppar och dalar senaste året. Han tycker den är jättebra nu.

Kvällen:
Härligt att kunna cykla till träningen. Det är så romantiskt att lilla Tungelsta som är så lantligt och tyst har ett modern gym i källaren till kyrkans samlingslokal. Kör ett step-pass, cyklar hem och läser upplösningen i den spännande häxboken för barnen innan det är dags att surfa på youtube för att hitta bra intruktionsfilmer. Inte så lätt. Hittar två innan jag känner mig yr av trötthet.