Demar på Clas Ohlson, dag 1

By / on 28 februari 2015

Så spännande! Efter två veckors intensiva förberedelser står jag här idag på Clas Ohlson i Gallerian i Stockholm. Lönelördag och i en mycket bra korsning som alla kunder passerar enligt den mycket trevliga butikschefen. Underbar hjälp på morgonen så att jag hann bli klar till klockan tio. Bakom lådorna stod en kylväska med läsk och så hade jag bantningskakor med mig. Enligt förpackningen så ska man hålla sig mätt länge på dem. Klurigt att ta med sig mat som räcker hela dagen.

Det gick jättebra. Jag sålde mer än de hade på lager i butiken (tur att jag tog med mig egna förpackningar). Är helt slut... Snacka om anspänning innan. Jag ville ha med mig saker till ett perfekt flöde. Det blev bra nära som jag tänkt. Skönt. Lite fler visitkort skulle inte skada nästa gång. Nu är det bara att ladda till 28 mars då jag ska stå och dema på Clas Ohlson på Drottninggatan.

Dagen efter låg jag i soffan hela dagen. Helt utmattad. Mycket adrenalin och förhoppningar.